Met controles en adviezen op maat helpt Dierenkliniek Beneden-Leeuwen uw dier een leven lang gezond te houden.

Even een testfoto

Dierenkliniek Beneden-Leeuwen helpt u met preventie en begeleiding, een dierenleven lang. Met de juiste preventieve maatregelen, zijn veel ongemakken en problemen voor uw dier te voorkomen, maar dit is niet altijd en voor ieder dier noodzakelijk. Wij kunnen u adviseren over de mogelijke risico’s die uw dier loopt en of preventieve maatregelen (denk bijvoorbeeld aan vaccinaties of wormen bestrijding) zinvol zijn en welke dan het meest geschikt zijn.

Ook omtrent geboorteregeling van uw hond, kat, konijn, cavia of ander dier geven wij u een weloverwogen advies, en wanneer u besluit uw dier te laten steriliseren biedt onze dierenkliniek daar de beste mogelijkheden voor.

Bovendien vinden wij regelmatige algemene of specifieke controles zinvol. Zo kunnen wij u adviseren over de ontwikkeling van uw kitten of puppy, of over de vitale functies van uw ouder wordende dier. Gewichtscontrole en voedingsadviezen horen hier ook bij en niet te vergeten regelmatige gebitscontrole.

Hieronder vindt u een aantal informatieve artikelen hoe u uw dier zo goed mogelijk gezond kunt houden. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Van puppycontrole tot seniorenplan

Dit artikel zal binnenkort geplaatst worden.

Lees hier het artikel

Voeding en gewichtscontrole

Dit artikel zal binnenkort geplaatst worden.

Lees hier het artikel

Gebitscontrole, ook bij dieren van levensbelang

Dit artikel zal binnenkort geplaatst worden.

Lees hier het artikel