Dierenkliniek Beneden-Leeuwen staat altijd klaar om uw dier op de best mogelijke manier te helpen.

CONSULTATIES-OnderzoekendePuppies960x360

Consultaties

Voor een consultatie kunt u een afspraak maken, wij hebben ruime openingstijden zodat u meestal snel terecht kunt op een tijdstip dat u schikt. Uitzonderingen daargelaten, hoeft u met uw dier niet met andere dieren in eenzelfde ruimte te wachten en hebben wij vervolgens voldoende tijd om rustig uw dier te onderzoeken en te behandelen. Dit maakt het dierenartsbezoek ook voor onrustige en stressgevoelige huisdieren een prettigere ervaring.

Details voor het maken van een afspraak vindt u bij Openingstijden.

Huisbezoeken

Voor sommige situaties of dieren heeft een visite aan huis de voorkeur boven een bezoek aan de praktijk. Via telefonische afspraak is dit mogelijk (0487-592233).

Nieuwe cliënten

Nieuwe cliënten zijn van harte welkom in onze praktijk, wij maken graag kennis met u en uw dier. Details hoe u uw dier(en) kunt inschrijven vindt u op de Inschrijfpagina, of u kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Second opinion

Indien u voor een second opinion naar de dierenkliniek komt, adviseren wij u dit vooraf aan te geven. Het scheelt tijd en kosten indien u het patiëntendossier van uw huisdier en eventuele uitslagen van eerder uitgevoerde onderzoeken en röntgenfoto’s meebrengt. Zo voorkomt u onnodig dubbel uitgevoerde onderzoeken. Dit alles leidt tot een hogere efficiëntie en een betere diagnose voor uw huisdier.