Dierenkliniek Beneden-Leeuwen staat altijd klaar om uw dier op de best mogelijke manier te helpen.

CONSULTATIES-OnderzoekendePuppies960x360

Consultaties

Voor een consultatie kunt u een afspraak maken of op de open spreekuren komen. Het voordeel van een afspraak is dat u meestal niet hoeft te wachten en er niet veel andere huisdieren in de praktijk zijn. Dit laatste is zeker een voordeel voor onrustige en stressgevoelige huisdieren. Het voordeel van een open spreekuur is dat u kunt komen wanneer u dat uitkomt. U kunt zo binnenlopen met uw huisdier.

Wij maken afspraken op maandag tot en met zaterdag en hebben deze dagen ook inloopspreekuren. Details vindt u bij Openingstijden.

Huisbezoeken

Voor sommige situaties of dieren heeft een visite aan huis de voorkeur boven een bezoek aan de praktijk. Via telefonische afspraak is dit mogelijk (0487-592233).

Nieuwe cliënten

Nieuwe cliënten zijn van harte welkom in onze praktijk, wij maken graag kennis met u en uw dier. Details hoe u uw dier(en) kunt inschrijven vindt u op de Inschrijfpagina, of u kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Second opinion

Indien u voor een second opinion naar de dierenkliniek komt, adviseren wij u dit vooraf aan te geven. Het scheelt tijd en kosten indien u het patiëntendossier van uw huisdier en eventuele uitslagen van eerder uitgevoerde onderzoeken en röntgenfoto’s meebrengt. Zo voorkomt u onnodig dubbel uitgevoerde onderzoeken. Dit alles leidt tot een hogere efficiëntie en een betere diagnose voor uw huisdier.