In onze dierenkliniek werken twee dierenartsen en vier paraveterinairen

Geert-Jan Arntz (CertENDO, CertSAS) is sinds 31 mei 1989 werkzaam als dierenarts.

Vervolgens heeft hij in 2012 bij ESVPS - Improve International CPD (European School of Veterinary Postgraduate Studies) in Swindon, UK, de opleiding General Practitioner Certificate in Endoscopy and Endosurgery (GPCert Endo) met succes afgerond. Dit is een internationaal erkende opleiding voor endoscopie en endochirurgie (kijkoperaties), waaraan een examen verbonden is. Eind 2020 zijn er in Europa 71 dierenartsen geregistreerd met een GPCert(Endo). In Nederland is Geert-Jan de eerste dierenarts met dit certificaat.

In 2015 heeft Geert-Jan ook de opleiding Postgraduate Certificate in Small Animal Surgery afgerond en hiermee zijn tweede certificaat behaald. Dit is een tweejarige opleiding in weke delen chirurgie, orthopedie en neurochirurgie, eveneens bij ESVPS - Improve International CPD. Beide opleidingen zijn geaccrediteerd door ESVPS en de behaalde certificaten staan geregistreerd in hun register: ESVPS Register.

Monique van Paassen is in 1998 afgestudeerd als dierenarts en sinds die tijd werkzaam in een dierenartspraktijk in de provincie Utrecht. Sinds vorig jaar werkt zij ook één dag in de week in Dierenkliniek Beneden-Leeuwen.

Dierenkliniek Beneden-Leeuwen is ook een leerbedrijf. Dit betekent dat er bij ons regelmatig stagiaires zijn, die het vak van dierenartsassistent/paraveterinair willen leren. Bovendien zijn er af en toe collega-dierenartsen en dierenartsen-in-opleiding die in onze praktijk meekijken.

Stagiaires

 

Leerbedrijf

Wij hebben regelmatig stagiaires die leren voor paraveterinair.