Dierenkliniek Beneden-Leeuwen beschikt over de modernste apparatuur en faciliteiten om uw dier de optimale zorg te bieden.

OperatiekamerNieuw960x360

Dierenkliniek Beneden-Leeuwen bestaat al sinds 1 maart 1991, en heeft sinds die tijd continu geïnvesteerd in innovatieve apparatuur en technieken. Dit jaar 2019 verwachten wij de jongste uitbreiding van ons gebouw in gebruik te nemen, met opnieuw verbeterde operatieruimtes, zodat wij ons aanbod verder kunnen verruimen. Ook met de huidige faciliteiten is Dierenkliniek Beneden-Leeuwen een zeer moderne, goed uitgeruste praktijk, gespecialiseerd in endoscopie en endochirurgie en in (orthopedische) chirurgie. De veiligheid en het comfort van uw dier tijdens en na een ingreep of behandeling staat hierbij steeds voorop.

Onze faciliteiten omvatten onder meer:

  • Endoscopie voor diagnostiek, kijkoperaties en interventie
  • Veilige narcose en bewaking
  • Uitgebreide mogelijkheden voor diagnostiek: zoals digitale röntgenapparatuur (ook voor HD- en ED-foto's), echografie, laboratoriumfaciliteiten
  • Operatiemicroscoop: voor nog meer mogelijkheden in chirurgie (microchirurgie)
  • Diodelaser: voor toepassing in (endo)chirurgie en behandelingen van bijvoorbeeld huidaandoeningen of wondgenezing
  • Mogelijkheden voor gespecialiseerde opname en zorg: bijvoorbeeld gescheiden katten en honden, isolatieopname of vakantie-opvang met medische zorg

Meer informatie vindt u onder andere op onze Diensten of Diergeneeskunde pagina's. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.