Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title
Het is niet alleen de KENNIS, maar ook de ZORG die telt.

Dieren

Naast een bacteriologisch onderzoek van een vaginaal uitstrijkje, vaginale endoscopie, progesteronbepaling voor de bepaling van het juiste dektijdstip, verrichten wij intra-uteriene KI met behulp van endoscopie, beoordelen we de kwaliteit van het sperma, geven we geboortebegeleiding van de teef en verrichten we keizersnedes.

 

witte-achtergrond-met-een-hond-en-kat-die-lekker-tegen-elkaar-aan-liggen

 

 

Lees meer...

Aangezien meer dan 80% van de huisdieren uiteindelijk gebitsproblemen krijgt, adviseren wij u om maandelijks zelf het gebit van uw huisdier te controleren. Daarnaast is het verstandig om tijdens de jaarlijkse gezondheidcontrole en vaccinatie het gebit te laten controleren. Voor dieren met bestaande problemen is het, afhankelijk van de gebitsaandoening aan te raden de controle bij onze praktijk te intensiveren.

 

Lees meer...

De sterilisatie van de teef is in feite een castratie, daar de eierstokken worden verwijderd en niet de eileiders worden onderbroken. Bij een sterilisatie gaat de productie  van de geslachtshormonen gewoon door en blijft de loopsheid gewoon bestaan, terwijl de teef wel onvruchtbaar is. Daarom wordt sterilisatie bij dieren eigenlijk nooit toegepast.

Lees meer...

Veel huisdieren in Nederland zijn te zwaar. Door deze zwaarlijvigheid heeft een huisdier een grotere kans gezondheidsproblemen te krijgen, waaronder: Lees meer...

Met het toenemen van de leeftijd van uw hond of kat gaan zij vaak wat minder goed lopen.

 

De volgende verschijnselen kunt u gaan zien of kunnen zich gaan voordoen:

Lees meer...

Hoe gevaarlijk is het als uw hond chocola eet? Cacao is giftig voor honden. Het basisingrediënt van chocola is cacao. Deze cacaobonen worden geroosterd en gepeld en vervolgens vermalen tot een cacaomassa. In deze cacaomassa zitten bepaalde stoffen: alkaloïden. 2 Van deze alkaloïden zijn theobromide en cafeïne en juist die zijn giftig voor de hond. Lees meer...

Bij Dierenkliniek Beneden-Leeuwen adviseren wij u graag over uw hond. Naast de medische kennis kunnen wij u uitgebreid informeren over o.a.

Lees meer...

Hoewel vele dieren met liefde en zorg in huis worden gehaald, kunt u als huisdierbezitter voor onaangename verrassingen komen te staan wanneer uw beste kameraad plotsklaps ernstig ziek wordt of een ongeluk krijgt.

 

Op dat moment is het erg prettig om beslissingen te nemen die zijn gebaseerd op de liefde voor uw huisdier, zonder dat financiële redenen doorslaggevend moeten zijn.

Lees meer...

Bij Dierenkliniek Beneden-Leeuwen bieden wij ook zorg en advies voor alle landbouw huisdieren.

Lees meer...

Gaat uw huisdier mee op vakantie? Indien u uw huisdier meeneemt op vakantie, laat u zich dan goed voorlichten welke preventieve maatregelen u moet nemen om uw huisdier veilig mee te nemen en weer gezond naar huis te brengen.

Lees meer...

Na de aanschaf van een pup of kitten is een aantal zaken van belang, voordat u volop van uw nieuwe maatje kunt genieten. In eerste instantie is het belangrijk om te weten of uw pup/kitten gezond is. Lees meer...

 

Meer zorg voor de oudere patiënt. De vergrijzing treedt niet alleen op bij mensen maar ook bij onze huisdieren zoals de kat en de hond. Dit is het gevolg van de snelle ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde, de toenemende (preventieve) zorg van dierenarts en eigenaar en zaken als betere voeding.

 

 

 

Dierenkliniek Beneden-Leeuwen voorziet in een seniorenplan op maat voor uw huisdier. Dit plan voorziet in: Lees meer...

Logo veterinary endoscopy society site2 logo licg 

knmvd  160x130.jpg  chip je diere   Logo Endoscopie

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld u aan en blijft op de hoogte!