Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title
Het is niet alleen de KENNIS, maar ook de ZORG die telt.

Dienstverleningen

 

 

Binnen onze praktijk zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van allergietesten en de behandeling van allergieën. Graag verwijzen wij naar de website van ALK Veterinair voor uitgebreide informatie over allergieën bij huisdieren. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken dan verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met de dierenarts via 0487-592233.

 

Lees meer...

Voor een consultatie kunt u op de open spreekuren of op afspraak komen. Het voordeel van een open spreekuur is dat u kunt komen wanneer u dat uitkomt. U kunt zo binnnenlopen met uw huisdier.

Het voordeel van een afspraak is dat u meestal niet lang hoeft te wachten en er niet veel andere huisdieren in de praktijk zijn. Dit laatste is zeker een voordeel voor onrustige en stressgevoelige huisdieren.

Lees meer...

 

Voor sommige situaties of dieren heeft een visite aan huis de voorkeur boven een bezoek aan de praktijk. Deze bezoeken kunnen bijvoorbeeld zijn voor een enting, controle of euthanasie.

Via telefonische afspraak is dit mogelijk (0487-592233).

 

 

Lees meer...

De laparoscopische sterilisatie, sterilisatie via een kijkoperatie, minimaal invasieve sterilisatie, lap spay of laparoscopische ovariectomie zijn verschillende benamingen voor dezelfde ingreep om het vrouwelijk dier onvruchtbaar te maken. Eigenlijk is het een castratie, daar de eierstokken verwijderd worden en niet de eileiders onderbonden worden.

Lees meer...

Nieuwe cliënten zijn van harte welkom in onze praktijk. Graag maken wij persoonlijk kennis met u en uw huisdier. U kunt zich op de volgende manieren inschrijven in onze praktijk:

  • Telefonisch (0487-592233);
  • Persoonlijk aan de balie, gelijktijdig met uw eerste bezoek;
  • Via het digitale inschrijfformulier (zie hieronder)

  

Wanneer uw dier al geregistreerd is bij een andere praktijk ontvangen wij graag alle medische gegevens inclusief eventuele röntgenfoto's, digitale foto's of opnames. Lees meer...

 

In sommige gevallen is extra zorg of aanvullend onderzoek voor uw huisdier nodig. Dierenkliniek Beneden-Leeuwen biedt hiervoor diverse mogelijkheden.

Lees meer...

Om jonge dieren op een speelse wijze vertrouwd te maken met een dierenartsenpraktijk, wordt iedere cursus 1 les in onze praktijk gegeven. Lees meer...

Indien u voor een second opinion naar de dierenkliniek komt, adviseren wij u dit vooraf aan te geven. Het scheelt tijd en kosten indien u het patiëntendossier van uw huisdier en eventuele uitslagen van eerder uitgevoerde onderzoeken en röntgenfoto's meebrengt. Zo voorkomt u onnodig dubbel uitgevoerde onderzoeken. Dit alles leidt tot een hogere efficiëntie en een betere diagnose voor uw huisdier.

Lees meer...

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar via het telefoonnummer 0487-592233.

 

Wat is een spoedgeval ?

Lees meer...

Logo veterinary endoscopy society site2 logo licg 

knmvd  160x130.jpg  chip je diere   Logo Endoscopie

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld u aan en blijft op de hoogte!